Start BloggBilderVideor

Let the world take notice
2011-03-31 | 10:23:24


Finns inget värre än att lova saker man inte håller, så därför tänker jag inte lova att bli bättre på att blogga. Men jag skriver ett inlägg ändå, för min egen skull. Behöver skriva av mig. Sen kanske jag fortsätter, vi får se..

Spring is here! Både i vädret och i mitt liv. No more grey colors, the sun is shining!

Jag har bytat skola och går nu där jag alltid har drömt om att gå, Lunds Dans- o Musikalgymnasium. Jag är så stolt över mig själv, att jag tog tag i mitt liv och stod upp för det jag vill! Slutade bry mig om alla som sa att jag aldrig kommer lyckas, att jag aldrig kommer bli något, att jag aldrig kommer nå mina drömmar. För jag vet, att om man tror på sig själv och är beredd att satsa allt, då kan man lyckas med precis vad man vill!

Jag är så tacksam för alla fina människor i mitt liv som aldrig slutat tro på mig och är så glada för min skull! Jag känner sån enorm kärlek till er alla, tack! Utan er hade jag aldrig vågat. Ni har hjälpt mig orka kämpa. Nu kämpar jag inte bara för min egen dröm, utan lika mycket för er! Jag vill hjälpa er att tro på era drömmar, så som ni hjälpt och hjälper mig. Jag vill ge er så mycket kärlek, för all den kärlek jag fått av er. Jag hoppas ni vet hur viktiga ni är.

På ett sätt är jag också väldigt glad att jag fick möta alla non-belivers (and there will be more of their kind, for sure), de fick mig att verkligen ifrågasätta mina drömmar. "Är det verkligen detta jag vill?" "Är det värt det?" "Dom har säkert rätt..." Och ju mer jag ifrågasatte, dessto säkrare blev jag. Det är detta jag vill, det är värt det! Och kanske dom har rätt, kanske jag aldrig blir något. But the thing is att jag inte bryr mig om att bli något. Jag bryr mig inte om pengar eller att bli känd. Jag måste bara få göra det jag älskar! Får jag göra det, så har jag lyckats.

Jag vet precis hur svårt det är, belive me. I have days when I wanna cry lika a little baby girl. Det krävs så himla mycket. Just nu är det bara stress, stress, stress och stress i skolan. Jag måste komma ikapp i alla ämnen, baletten är värst. Men det ska gå! Det måste gå. Det är värt det. Lärarna tror på mig, but more importantly - jag tror på mig.

"So many doubts running through your mind
All the excuses
Don't have the time
All the rejection you have to leave behind
Leave it all behind

Hold your dreams
Don't ever let it go
Be yourself
And let the world take notice

You'll find strength
When people being you down
They will see
If you will only, only believe"
- Collins Pennie – Hold Your Dream

RSS 2.0