Start BloggBilderVideor

Finally
2012-06-29 | 06:40:37

Måste säga att jag är stolt över mig själv. Verkligen tagit det här med träningen på allvar, äntligen! Är på gymmet varje dag om det går, går det inte kör jag zumba eller jogging/powerwalk. Ibland båda. Har också börjat strecha djupt igen, inte bara stäcka ut musklerna. Så snabbt man tappar vigheten men så snabbt den kommer tillbaka. Är på gång nu. Redo. Taggad. Målen klara och sugen på världen.
 
 
 Lauren Froderman, season 7 winner of SYTYCD ♥
 
Sitter här nu och äter gofrulle. Färska jorgubbar och Havre fras jordgubb i yoghurt och en stor kopp ingefära-honung te. Varit uppe 1,5 h redan och vaknade faktiskt pigg idag, heja heja. Ska snart ut och jogga med Mamsi (jätte stolt över henne med - hon följer ViktVäktarnas joggingprogram och överträffar sig själv varje dag!) Solen skiner och dagen kan faktiskt bara bli bäst.
 
 

Miss it
2012-06-24 | 17:40:17


Saknar redan skolan... I want my daily dance classes, I want my crazy people.

Pointless post
2012-06-21 | 19:59:45

Moodswings. Hate it. Särklass det sämsta med att vara tjej. Så ligger här nu efter ett dåligt gympass och låtsas att jag förtjänar snickersglassen jag fick av Hampus. Strechar i för sig också, samtidigt som jag har So You Think You Can Dance på i bakgrunden. Det är ju lite bra. Ska snart bli hämtad av Daniel också, det är också bra. Och mitt hår är inte lika blått längre (note to self - kom ihåg att du inte är bra på att färga ditt hår).  


Caley Carr
2012-06-20 | 16:42:54

Själva audition börjar 2:35. Jag MÅSTE bli bättre på stepp, det är ju så dödligt coolt. Denna killen är dödligt cool.


Dagens outfit...
2012-06-19 | 17:35:58



Begie läcker piké, världens mest obekväma och unflattering gråa byxor och min personliga favorit - dom gula handskarna. Så här kommer jag se ut hela sommaren nu! Första dagen på städjobbet avklarad. "Du behöver pengarna, kom igen, du behöver pengarna" har gått på repeat i huvudet hela dagen.. Och det är ju mycket bättre än att inte ha ett jobb!

Sommarshow + sommarlov
2012-06-18 | 14:25:45



Igår var en av de absolut bästa dagarna i mitt liv. Första föreställningen kändes bra och nästan hela pappas sida och några andra fina var där och tittade! Lycka och kärlek! Andra föreställningen kändes helt underbar! Då var ytterligare fler fina männsikor där, vänner, mer familj, pojkvän - ni alla gör mig så genom lycklig!! Så glad att alla som kom var där, det känns ännu göttigare att stå på scenen med er i publiken. Verkligen, kärlek! Hög på ruset av scenen och applåder åkte jag hem och hade det mysigast med finaste Fredrik. Och åt choklad - just like Queen Beyonce.

 

Idag var det skolavslutning (a.k.a. gråtkalas). Jag har världens finaste klass, vi är som en familj. En sjukt dissfunktionel och störd familj, men dock, en familj. Jag går på den bästa skolan. Får möjligheter som jag inte hade fått någon annanstans. Jag får kunskap, tips, teknik som inte inte finns på någon annan skola. Jag får stå på en professionell teater. Lär känna alla dessa sjukt begåvade lärare och elever. Tror knappt mitt liv är sant. 


Full-on-showtime
2012-06-17 | 08:26:18

 

Idag är det full-on-showtime. Idag är sista dagen.

DÅ MAXAR VI!


Heja Marabou
2012-06-16 | 00:53:00

Det åskar och regnar ute, och här sitter jag med min goda macka, stora glas mjölk och myser med So you think you can dance. Hemkommen och död efter en helt underbar dag. Första föreställningen gick bra, men var inte helt maxad som jag ville.  Så sprang och köpte 200 g marabou i slutet av föreställningen för att pigga upp mig! Och det tog igen sig på kvällsföreställningen nu. Bästa gången någonsin, så himla go känsla! Tror det var chokladen som gjorde det..

 

Jag älskar mitt liv. Jag älskar att jag får göra vad jag älskar. Jag älskar att imorgon ska jag ha en lika lång dag på teatern. Jag älskar att alla mina fina kommer och tittar. Jag älskar mitt liv!


Genrep - check
2012-06-15 | 22:27:01



We made it. Allt på plats. Imorgon - premiär!

Good Morning
2012-06-15 | 08:48:46



Produktiv morgon! Cyklade en extra lång runda hem från pojkvännen, så sköönt väder. Sen har jag lagat mat och bakat fröknäcke (bilden) till idag och helgen. Kommer i princip att bo på teatern fram tills söndag nu nämligen. Väskan är proppad med smink, hårspray och grejer. Det börjar på riktigt idag! Genomdrag och genrep - lång, krävande och fruktansvärt underbar dag.

Gooood
2012-06-14 | 00:06:04

BRA jobbat idag, Josefine! Hampus drillade mig till illamående på gymmet, köttade stepp och ett zumba-pass när jag kom hem. Nöjd med det, yes. Har nämligen lite att ta igen sen alla studenter och kalas, blivit minst en tårtbit om dagen nu haha (inte för att jag klagar...). Efter skolavslutningen på måndag är det no exuses. Då är det Hampus mördarprogram som gäller hela sommaren. Ska komma tillbaka i trean och vara så himla BAM - fit, stark, smidig och kick-ass.


2012-06-13 | 07:22:59


Star
2012-06-11 | 22:42:44


Tyckte att jag förtjänade en omotiverad present. Så gick och köpte ett gossigt och glittrigt halsband till mig själv. Det gjorde min dag, heja omotiverade presenter!


Nu är det igång på riktigt
2012-06-11 | 17:11:09

Andra Sommarshowsveckan har börjat och föreställningen börjar falla på plats. Längtar till imorgon. Orkestern kommer vara där, fullt ljud och det är förhoppningsvis lite ljus satt också. Scenen är verkligen beroendeframkallande på alla sätt. Kommer aldrig sluta älska det här.

Studenten
2012-06-09 | 01:27:16

Mig och paps idag♥

Hemma från allt studentfirande för denna gången. Finns inget bättre än att fira männsikor man älskar tillsammans med fler människor man älskar. Grattis igen till Fredrik och Linafina + alla andra awesome studenter idag. You maaaade it!!

Alla blir förresten så himla vuxna nu. Student, körkort, fly boet and so on and so on... Betyder detta att jag snart också är vuxen? Naaah väntar ett tag med det.


Why wasn't I this fab?
2012-06-09 | 00:17:04


Thank God..
2012-06-08 | 14:08:47

..att det finns människor. Människor som bryr sig och som ser. De senaste dagarna har varit fyllda av spontana möten, komplimanger och pepptalks. Precis som att livet visste att det är nu jag behöver det som mest. Såå tacksam för allt. Huvudvärken ska dö, så att energi, kraft och motivation får leva. Det är annorlunda denna gången, denna gången ska jag vinna.

I gotta have roots..
2012-06-07 | 00:38:23

 

So many things
To do and say
But I can't seem
To find my way
But I wanna know how
I know
I'm meant
For something else
But first
I gotta find myself
But I don't know how

Oh, why do
I reach for the stars
When I don't have wings
To carry me that far?

I gotta have
Roots before branches
To know who I am
Before I know
Who I wanna be
And faith
To take chances
To live like I see
A place in this world
For me


Sometimes
I don't wanna feel
And forget the pain
Is real
Put my head
In the clouds
Oh, start to run
And then I fall
Seein'
I can't get it all
Without my feet
On the ground

There's always a seed
Before there's a rose
The more that it rains
The more I will grow

I gotta have
Roots before branches
To know who I am
Before I know
Who I wanna be
And faith
To take chances
To live like I see
A place in this world
For me


Love life
2012-06-03 | 03:29:14

Solen har börjat gå upp, jag är vrållycklig och kan inte sova. Bästa fredagskvällen hos Paps, mys med lantchips och Let's Dance. Bästa lördagkvällen hos min bästa Daniel med sångmys, filmmys och godismys. OCH imorgon kommer både Fredrik hem från Siesta och Hampus hem från Borås och stannar hela sommaren. Happy, happy tjej.

 


La Cage Aux Folles
2012-06-01 | 11:22:36



"We face life though it's sometimes sweet and sometimes bitter. Face life with a little guts and lot of glitter"

När jag ser detta önskar jag att jag var man, så jag skulle kunna vara en drag queen. Vill vara lika fabulous, lika glittrig och lika BAM!

Friiiday
2012-06-01 | 08:52:42

"Och ni kommer självklart ha tillgång till fikarummet och hur mycket kaffe ni vill" - detta och faktumet att jag kommer få betalt för att dansa i tre veckor gjorde det inte svårt att skriva på anstälningsbeviset. Tack för det Helsingborg Komun. Måste bara lösa så det passar med mitt andra jobb, det blir dagens uppgift! 

Dagens andra uppgift är att nörda. Inte haft tid att göra sånt på ett bra tag, men har värsta sovmorgonen idag och den ska utnyttjas. Snoka runder på Broadway.com, kolla Youtube-klipp, intervjuer, öva (stepp står på schemat) och bara drömma mig bort lite. Japp, sound like a plan.

 

Förresten, så är det är fredag. Livet är bra nu.

 

 


RSS 2.0