Start BloggBilderVideor

Glad
2012-12-27 | 22:36:20


Just nu är jag gladast i världen tror jag. Sjungit i timmaaaar och det går såå bra!! Äntligen börjar vissa saker lossna! Dessutom är Hampus hemma, och han gav mig bästa födelsedagspresenten (lite i förskott), nämligen Sims. Äntligen installerat! Inte att förglömma att det har varit jul, och det är ju alltid lika mysigt.

Hade kunnat skriva så mycket om allt som hänt, men ska fortsätta sjunga lite till! Lovar att ni ska få bättre inlägg senare ♥

Catch a break
2012-12-19 | 00:07:15

Nu är det äntligen ett välbehövt jullov! Ser fram emot att komma tillbaka till vårterminen (sista terminen!!) och träffa en utvilad klass med nya krafter! ♥
 
Ska ta tag i mina ansökningar till jobb och vidareutbildningar med CV skrivande, foton, auditionlåtar och allt vad det innebär. Äntligen kan det få fullt fokus!! Har sminktider, fotostudiotid och det viktigaste - egentid. Självklart ska det också bli en himla massa julfiranden med mys, god mat, fina människor, pyssel och tända ljus. Glitter och glamour på nyår. Fira min 18 årsdag. Storebror kommer hem. Detta kommer bli en vansinigt bra lov! 


Workshop + Fotografering
2012-12-18 | 03:59:00



VILKEN DAG! Spelade ingen roll att jag vaknade med äckligt ont i huvudet och illamående idag igen.. Det går inte att missa en dag som denna!!

Vi började dagen med 6 h workshop med älskade Monica Einarson. Några av oss i klassen fick den fantastiska chansen att sjunga och jobba med henne! My school rocks!! Kan inte säga att jag var på topp (med tanke på hur jag mådde plus himla massa nervositet), men jag gjorde det iallafall och lärde mig såå mycket. Man lär sig nästan mer på att lyssna på när dom andra jobbar dock, för då är man inte sin nervösa lilla bubbla haha!

Sen var det bara att dra på ögonfransarna, glittret och lockarna och hoppa i klänningar. Vi tog dom första bilderna till Moulin Rouge affischen, och nu längtar jag om möjligt ännu med tills det är showtime. Säger det igen - my school rocks!

Sunday Night
2012-12-16 | 22:18:00

 
Bott i min säng några dagar, helt sjukt vad jag hatar migrän.. Men idag var det fullt ös igen. Till Helsingborgs Arena på morgonen och repa inför 20-års jubileum för Helsingborgs Musikklasser, där jag gick sista fem åren av grunskolan. Säger bara nostalgitrip!!!♥ Var så mysigt att stå i den kören igen, med bästa musiklärarna! 
 
Därefter snabbt bort till Idrott För Allas julfest och köra julshow för dom, som jag och Matilda satt ihop. Är så stolt över den, kändes verkligen som det blev uppskattat! Är varm i hjärtat!! Stort tack till Anna, Nicolin och Jens, ni är så fina och bra och jag är såå glad att ni ville vara med!
 
Sen tillbaka till arenan och köra genrep och konsert! Älskar livet dagar som denna! 
Nu ska en mycket trött och lycklig Josefine hitta till sängen, skickar love till er alla! 
 
 
 
 
 

Våren Vaknar
2012-12-10 | 20:02:38



Idag har jag sett mina vackra klassmates uppsättning av "Våren vaknar", F. Wedekinds pjäs från 1800-talet men kanske mer känd i musikalversionen "Spring Awakening" som hade premiär för några år sen på Broadway med bla Lea Michele och Jonathan Groff. Alltid gillat musikalen, men förstod nu vilket djup den verkligen har. Visste att pjäsen var en enooorm skandal när den kom ut, eftersom den behandlar ämenen som homosexualitet, abort, ung kärlek, liv, död, skolångest och allt möjligt. Men den känns fortfarande så modern, aktuell och viktig. Jag blev sjukt berörd, bölade som ett litet barn.. Dom är SÅ duktiga!! Wow vilken klass jag har! Är fortfarande helt känslig, älskar er allihopa!

Aj
2012-12-09 | 22:03:00



Så kan det gå när Josefine är i farten.. I introt av Big Spender gör hon en fullt planerad vurpa ner för 2 meters trappa framför en publik på 700 pers. Lovar, helt med meningen. Även helt planerat att bryta klacken på sina nya karaktärskor. Tur man är bra på att låtsas som ingenting, keep the show going and make it work så att säga haha! Händelserik, fantastiskt rolig kväll!

Backstage
2012-12-09 | 15:48:00


Tack Sebastian för underbara bilder. Tack Albin och Anna för pepp, kärlek och skratt. Tack alla medverkande för en grym föreställning. Tack Vinterbalen och AF-borgen för fint motagande, mysigaste logen och bästa publiken! I love this!

Hinna med!
2012-12-07 | 09:24:04

Igår gjorde jag något som jag tänkt på länge, varit en klump i magen och ett svårt beslut. Jag ringde till chefen och "sa upp mig". Vi kom överens om att jag inte ska ha egna klasser längre (i alla fall nu under vårterminen), men finnas tillgänglig som vick och vid events. Känns så skönt! Kommer sakna barnen såå mycket.. Men jag älskar mitt liv, och jag vill hinna leva det! Hinna njuta av slutproduktionen och göra den riktigt bra, hinna med det sista i skolan, ladda för studenten, kunna ha full fokus på ansökningar till skolor. Hinna skratta, mysa, sova och umgås med alla jag älskar!
 
Kanske börjar det så smått sjunka in att man inte kan göra allt på samma gång...

Wonderful
2012-12-06 | 23:05:00


"I don't want to make money, I just want to be wonderful"
- Marilyn Monroe

Så många låååtar...
2012-12-06 | 22:09:15



Tycker jag posar jättecoolt med mina noter... Så har jag spenderat natten, morgonen och nu även kvällen - bland alla mina noter!

Idag körde vi igång med auditionlåtar i skolan (sjunga upp låtar man ska söka med till vidareutbildningar, breda sin repetoar med osv..) och det är hög tid att göra färdigt sin lista nu... Blir lite stressad av att alla verkar veta precis vad dom ska sjunga!! Finns ju så många att välja mellan..

Be someone
2012-12-05 | 22:56:31


Mysigast
2012-12-05 | 22:51:50



Kommer till skolan och möts av ett julpyntat uppehållsrum.. Min klass är verklugen fylld av små änglar som fixar sånt här mysigt hela tiden! Nu har även vi lite glitter, julgardiner och advendsljus! Mysigast! Dessutom var det riktig filmsnö när jag gick till tåget, sånna där riktigt stora snöflingor som faller lagom långsamt! 

Nu är det (äntligen) slut på vanliga schemat, och projektperioden har börjat! Detta innebär ingen teori, sovmorgnar, tid att mysa med fina klassen, och myycket sång, workshops och Lucia såklart! Idag har vi till exempel gjort en flashmob på Nova Lund för att inleda "För varenda unge"-kampanjen där och sen haft workshop med Jan-Erik Sääf och ska jobba fram ett nummer till Moulin Rouge!

Svårt att inte fyllas av love nu! Kanske till och med orkar ta tag i livet och to-do listan start igen..

1 December
2012-12-01 | 23:30:31

Kan det bli en bättre 1 december? Första riktiga snön, gratis glögg och pepparkaka på stan, lussebullar till lunch... Julmoodet är på topp! Nu är det veerkligen nära, bara julklappsköpen kvar. Hoppas jag och Hampus har kvar samma deal i år som förra året - jag letar, han betalar! Den är fin!


Nu sitter jag och lyssnar på min jullista på Spotify, den är fortfarande under konstruktion men det närmar sig! Micheal Bublé är verkligen favorit i år (är han i för sig alltid, men lite extra i år alltså!), framför allt i sällskap med dessa kvinnor.. Det får avrunda kvällen! Natti! 


Funkylina
2012-12-01 | 23:13:55


Lite bilder från mitt vansinigt glamorösa jobb! Numera heter jag Funkylina, så ni vet. I alla fall för helgen! Tre shower avklarade idag, helt sjukt så trött (och genomsvettig) man kan bli av att dansa i den dräkten.. Men det är såå kul!

Ett tag sen
2012-12-01 | 22:25:46

Det rör sig så mycket i mitt huvud alltid nu. Ibland känns det som man bara flyter runder, utan att veta vilken dag det är eller var man är på listan. Allt blir bara en röra. Därför har jag inte skrivit något på hela veckan, varit helt inne i röran och i alla dessa tankar som springer runt där. Im sure you all know how it is.

Men ibland händer det riktigt bra saker, som igår när Lovisa kommer i korridoren med värdens glittrigaste och finaste present för att peppa mig, denna underbara mäniska! Tänk vad sånna små gester av love&happniess kan bli så stora och betyda så mycket. Något som vi alla borde bli bättre på, sprida värme - framför allt nu när man fryser till is så fort man går utanför dörren!!

RSS 2.0