Start BloggBilderVideor

Good morning
2012-07-31 | 09:43:00

Spenderar min sovmorgon vid sminkbordet, I just love it. Går så snabbt att sminka mig med eftersom jag vet var allting är, haha! 


Finaste
2012-07-31 | 07:13:00


My place
2012-07-31 | 00:08:05

 
Delar av vad jag hållt på med de senaste kvällarna. Börjar bli riktigt nöjd, rummet blir mer och mer Jossan hela tiden!

Här är de senaste tillskotten i glitterfamiljen samt mitt improviserade sminkbord (keyboadställ + lila, glansigt chiffongliknande tyg i svart tavelram). Stay creative!
 

Redo
2012-07-30 | 20:34:59


Så graciösa, så underbara!

Idag har det verkigen varit fullt upp på jobb. Men nu är allt klart - vagnen är pimpad, tröjor är sydda, sista koreografi korrigeringar klara - och vi är helt enkelt riktigt redo för att köra imorgon!

Fixar Jossan
2012-07-30 | 02:03:44


Bästa hänget, skratten och snacket med bror ikväll! Kärlek!

Idag kom mamma och Peter hem från en vecka på Island, så det var jätte mysig dinner som Hampus fixade, uppätning av morotskakan och lite spel. Fick världens finaste glittrigaste sminkväska i present, så ska föröska få ordning på allt mitt smink snart. Tänkte jag skulle städa mitt rum innan dom kom, men blev värsta fixar-projektet. Möblerat om alla mina tavlor, bilder, änglar, texter osv osv.. Så här är kaos just nu, men tror det blir riktigt fint! Om jag inte somnar ikväll så är det helt och hållet mitt eget fel som drog igång detta projektet. För har jag bara kommit igång så kan jag få för mig en massa projekt såhär i nattens timmar, till exempel hänga tvätt eller plugga koreografier.. Måste skärpa mig lite nu, för har miljoner saker att göra på jobb imorgon så måste ha energi!

First real rehearsal
2012-07-29 | 11:21:49

Foto: Christofer Andersson, www.candyclub.se

Köttar in de sista textraderna i huvudet och taggar för det första riktiga repet med Cabaret Candy Club. Som jag längtat!

Love
2012-07-28 | 11:54:38



Så tacksam. Så rakt igenom tacksam för alla människor i mitt liv. Finns inte ord att förklara hur mycket jag älskar varenda en av er. Fylls av kärlek och glädjetårar just nu.
 
Inatt har jag sovit 8 h, äntligen lite sömn.

Final rehearsals
2012-07-27 | 23:53:00

Vem har ett genrep, ute, mitt i festivalen, bland massa människor? Vi tydligen. Förrutom att man skäms lite för att alla inte är synkade än och att det är så fruktansvärt varmt, så är det nog egentligen väldigt bra att vi övar med publik har jag kommit fram till. Man får ju respons direkt och tvingas ge mer och mer. Hur som helst är det vääldigt kul iallafall, längtar tills nästa vecka då vi inte kommer att göra något annat från måndag till lördag. Har en känsla av att jag kommer vara glad tjej då...

Efter jobb tittade jag på lillkusin Sofias musikalredovisning, så söta och duktiga tjejer! Och senare åkte jag till Emma och åt och snackade, behövdes. Nu är Daniel här och står ut med min övertrötthet. Så alltså, very very good day.

Bake
2012-07-27 | 22:43:00

 
Jag är lätt kungen i köket. Bakade glutenfri morotskaka och repris på mina rosa negerbollar till min bror ikväll. Han har gått och skaffat sig glutenalergi, så då tycker jag lite synd om honom och bakar sånt han kan äta.. Farligt, inte bra alls för mig.. Men det är fruktansvärt gott! Som tur va, var det mer folk här som kunde hjälpa till och äta upp!

Stenar och pasteller
2012-07-27 | 01:44:22

Egentid vid mina favvostenar innan jobb, detta älskade bästa jobb. Sen pasteller för hela slanten hemma hos finaste Sofia på Pastellparty, mysigast och godast!

Sparkle On
2012-07-24 | 17:23:23

 
Glittrar man inte på insidan, så får man helt enkelt glittra på utsidan! It helps!
(Update: Gjorde glittriga negerbollar, åt lite så i teorin glittrar jag på insidan nu med!)

Sun is shining
2012-07-24 | 17:16:59

Igår var jag så trött att jag somnade så fort jag satte mig ner.. Somnade till och med på toaletten!? Jag måste verkligen få rätt på min sömn, brukar bli max 3h sammanhängade sömn nu liksom! Det enda bra med det var att jag vaknade av mig själv till jobb idag, hade somnat med mobilen i handen när jag skulle ställa alarm haha.. Zombiekvinnan!
 
Idag har det varit riiiktitg svettigt på jobb, efter lunch repade vi utomhus (i 26 grader..) för att vi skulle få testa annat underlag och sånt. Behöver jag säga att det blev varmt alltså? Och på grund av stessig morgon så hade jag ju självklart glömt vatten! Börjar bli människa nu igen efter 1,5 l ramlösa sen jag kom hem! Men alltså jag gillar att solen har hittat Helsingborg äntligen. Igår var till exempel första gången jag låg på gröningen i år, och det är liksom slutet av Juli! Älskade efterlängtade sommar!

Next = gymmet!

Projekt London
2012-07-21 | 22:34:53


Tänkte förresten att jag kanske skulle förklara Projekt London. Ser att några av er börjar hitta dit nu nämligen! Det är en sidoblogg där jag bloggar om mitt projektarbete som kommer att starta på riktigt nu till trean. Allt står om ni klickar in på inlägget Introduktion&Frågeställning, men i kort handlar det om förberedelserna för att söka vidare till skolor i London. Det är ju ändå det jag hade lagt att min energi på, så lika bra att göra det till ett projekt liksom! Klicka gärna in där då och då och följ hur det går för mig! Så blir jag jätte glad!

A litte make up
2012-07-21 | 17:57:51

 
Idag hade jag min sminkgenomgång inför Cabaret Candy Club, såg riktigt gullig ut när jag gick därifrån sen haha! Cabaretsmink VS. osminkad.... Lovar att jag fick fina blickar på stan! Men sminkningen är sjukt snygg (och glittrar jätte mycket = ♥), way to go Miranda Wehlin! Är riktigt taggad inför cabareten nu, första riktiga repet om en vecka. Så dags att banka in de sista texterna i huvudet! It's getting close now!

We made the front page
2012-07-21 | 09:10:30

Se film inslaget här, "De övar inför gatufestivalen"
Läs artiklen här, "Ungdomar som artister"
 

Day 5
2012-07-20 | 20:58:22

I wish everyday was like this. Har inte kännt mig så mycket Jossan som jag gjort idag på typ.. år! Vet inte varför, men jag älskar det! Tror det där med att dansa hela dagarna är rätt bra för mig och min självkänsla. Idag smet HD in i danssalen och fotade & filmade när vi övade. Sen ställde dom sånna fantastiska frågor som "varför är det kul att dansa?" som man sen ska försöka formulera ett svar på något smidigt sätt när man har den hemska videokameran 30 cm från ansiktet.. Gick väll sådär, svårt nog att sätta ord på i vanliga fall med. Men får se resultatet redan ikväll troligtvis så får se då hur det gick!

Efter jobb körde jag ett riktigt bra Axel + Biceps pass på gymmet, fick en Pepsi Max av Aziz och flög sen hela vägen till Väla och hem igen på cyklen. Har nu utvecklat dansstilen Cykeldans, alla som sett mig måste trott jag var galen. Men det är jag väll antagligen också. 

Hög på livet (och Pepsi) ska jag fixa färdigt mitt Contemporary solo och titta på *drum roll* So You Think You Can Dance.

 

Chills
2012-07-20 | 08:13:15


Loose yourself
2012-07-18 | 19:59:59

Charmig bild som ligger på RumEtts facebook när ingen av oss gör något vettigt alls.. Tredje dagen på jobbet avklarad. Trots att vi har skrattat lika mycket som vi har svettats så har jag aldrig varit så här sliten i kroppen. Dom säger att tredje dagen är värst, innan kroppen hunnit vänja sig och träningsvärken svider över allt, och jag är mycket beredd att hålla med. Men är så stolt över oss tjejer, vi har kommit jätte långt! Så taggad för festivalen! Ikväll ska jag bara vara jätte snäll mot mig själv, titta på SYTYCD och bada och sova typ. Gick inte iväg till gymmet, aldeles för mör för att det ska ge något.. Lite ångest, men skitsamma. Ändå dansat 5 h liksom!

It's only while dancing you can loose yourself and find yourself at the same time

Dancing On
2012-07-16 | 21:28:00


Fattar ni att detta är mitt jobb de kommande tre veckorna? Det fattar nämligen inte jag. Jag får alltså betalt för att dansa och skratta fem timmar om dagen. Kunde inte varit mer nöjd med första dagen eller med gruppen jag hamnat i. Tack Helsingborgs komun för detta! De första två veckorna koreograferar vi vårt nummer på 15 minuter och sista veckan är vi ute i stan, i Landskrona och i Helsingör på Passage Gatufestival och visar upp. Yeah.

TID OCH PLATS  (30  min.)                                                 
31  juli - 11:00 / Kullagatan/Stortorget - Helsingborg                                               
31  juli -  12:30 / Mariakyrkan -  Helsingborg                                              
31  juli - 14:00 / Stadsparken - Helsingborg                                                           
01   augusti -  11:30 / Konsul Olssons Plats -  Helsingborg                                              
01   augusti -  12:30 / Maria Kyrkan -  Helsingborg                                              
01   augusti -  14:30 / Stadsparken -  Helsingborg                                                          
02  augusti - 14:00 / Vid Handelsbanken - Landskrona
02  augusti - 15:00 / Vid Handelsbanken - Landskrona                                            
02   augusti -  17:30 / GA-Torget -  Helsingborg                                                                 
02   augusti -  18:30 / Dunkers Kulturhus / trapporna mot sundet Helsingborg                                                        
03   augusti -12:00 / Toldkammergården -Helsingør                                              
03   augusti -  13:30 / Axeltorv - Helsingør                                                           
04   augusti -11:00 / GA­ Torget -Helsingborg                                              
04   augusti -12:00 / GA­ Torget -Helsingborg                                              
04   augusti -13:00 / Dunkers Kulturhus / trapporna mot sundet -Helsingborg                                                
04   augusti - 14:00 / Dunkers Kulturhus / trapporna mot sundet - Helsingborg                                           

On stage
2012-07-14 | 00:46:55

 
Ruset. Kärleken. Beroende. Det bästa som finns.

Step by Step - Come on baby, got to keep moving
2012-07-14 | 00:33:41



Från Whitneykvällen.. Detta är tre dagar sen, på en liten scen på ett glasscafé, i en kyrka jag sjungit i hundratals gånger sen jag var 10 men ändå blir jag lika genom lycklig när jag tänker på det fortfarande. Har sjungit denna låten typ hur många gånger som helst. Men när jag stod där, på scen, gick det äntligen upp för mig vad den verkligen betyder. Åh, texten är så stark och talar verkligen direkt till mig.. Man pallar alltid ta ett steg till, och ett steg till.. Fet kvittar hur tungt det är för vi vet vart vi vill komma, vi vet vårt mål och man fixar alltid ta ett endaste steg närmare. 
 
Well there's a bridge and there's a river that I still must cross
As I'm going on my journey
Oh, I might be lost
And there's a road I have to follow, a place I have to go
Well no-one told me just how to get there
But when I get there I'll know
'cause I'm taking it

Step By Step, Bit by Bit,
Stone By Stone, Brick by Brick
Step By Step, Day By Day, Mile by mile

And this old road is rough and ruined
So many dangers along the way
So many burdens might fall upon me
So many troubles that I have to face

Oh, but I won't let my spirit fail me
Oh, I won't let my spirit go
Until I get to my destination
I'm gonna take it slowly 'cause I'm making it mine

Bad workout, good work
2012-07-10 | 20:46:33

Träningsvärk deluxe i exakt hela kroppen. Så ont det gör.. Fick aktivt tvinga mig själv att sätta igång med Zumban idag, tog riktigt lång tid och all motivation i hela min kropp att göra det. Men valde den roligaste videon (Sculpt and Tone), massor av salsa och African Style, så det gick. Var super svettig som alltid efter det passet. Sen var tanken att jag och Erika skulle dra till gymmet efter vi övat med Voices inför imorgon kväll, men efter 3,5 h rep och för lite mat var vi måttligt taggade. Våndades läänge med om vi skulle dit eller inte, och det blev ett "inte".  Men påvägen hem träffar jag min bror, som var på väg till gymmet, och kan ju inte säga nej till honom så följde med. Körde två övningar sen sket jag i det. Gick inte. Så ont, så trött och så... ont och trött! Så ställde mig på gåbandet, maxade lutningen och körde på, och det gick.

Alltså, min conclusion är att det faktiskt går att tvinga sig att göra något även om man helst bara vill ligga i värsta varma badet och låtsas som att kroppen inte skriker. GREAT JOB JOSEFINE. No matter how bad a day, keep your mind set on your goal.

Motivation
2012-07-09 | 09:05:06


Dagens uppenbarelser
2012-07-08 | 19:33:02

1. Testade min brors glasögon på skoj bara, helt plötsligt kunde jag se världen! Har ju glasögon själv, men använder dom aldrig för ser precis lika dant utan. På grund av det har jag ju trott att jag har perfekt syn, men baaam vilken skilnad! Var helt amazed haha! COOLT att se så mycket juu!

2. Tydligen så ska man inte använda Tigers 20-kronors foundation. Då får man bölder i hela huvudet. Ser ut som jag har någon alvarlig sjukdom... Snyggt!
 

Lördag
2012-07-08 | 02:13:00


Sweat it out
2012-07-07 | 15:04:21



Pigga och duktiga tjejer mellan passen igår. Först körde vi Zumba Cardio Party = minst 5l svett, sen fortsatte vi med Lisas Bikini Work = dubbelt så mycket svett... Idag mår vi mer som 80-åriga tanter båda två, träningsvärk i ungefär alla muskler man kan ha. Fast kanske inte så konstigt ändå haha.. Jag gillar att träna med Lisa, vi peppar varandra max och det spelar noll roll hur lökiga vi ser ut framför varandra samtidigt som vi lyckas ha skitkul när vi ligger där och dör! Love her! Alla borde skaffa sig en sån tränings friend, skitbra för träningen och självkänslan.

Classic
2012-07-07 | 08:02:47


Can't wait..
2012-07-06 | 09:12:24

Gå in och gilla Cabaret Candy Club 3 på Facebook, följ och stötta oss där så blir vi gladast! Biljettsläpp 1 augusti, premiär i oktober!

 "Utöver Candy Baletten, vårt fem manna band & sångarna; bjuder konfracien Franz Fritzel på Pole dance akrobatik från England, Balans konst & stol akrobatik med bröderna från Iberiska halvön. Samt de komiska 1800 tals paret som lotsar er genom föreställningen."

" En del burlesk & en del cabaret, Candy Club har vuxit upp & de lär bli en natt du aldrig glömmer! Willkommen, Bienvenue, Welcome!"

Mer info på candyclub.se

Timbuktu + Laleh @ Sofiero
2012-07-05 | 23:55:20


Tonight
2012-07-05 | 17:21:23



Efter att ha sorterat, rensat, slängt och städat hela dagen är jag äntligen off till Sofiero för att se Timbuktu och Laleh! Can't wait!

So exited for this season
2012-07-05 | 00:38:43

 

Take a smile
2012-07-05 | 00:35:16

Today has been just perfect. Vakna bredvid min finaste, soligt och glatt, Farmor och Farfar med mina favvisar (och kanske någon kaka för mycket, men man måste unna sig också!) Det är dagar som denna som man verkligen känner hur lyckligt lottad man är, och hur mycket kärlek och glädje som finns runt omkring. Önskar man kunde spara denna känslan i en återförslutbar förpackning och plocka fram lite då och då. Men eftersom man inte kan det, så tänker jag bara sitta här och njuta.. You know, carpe diem och sånt! 
 
 
 
 
 

Let's Zumba
2012-07-03 | 09:04:00

 
Införskaffat mig nya Zumbavideor! Kör det här hemma nämligen och 1,5 år med samma koreografier började bli lite tjatigt. Så nu har jag 5 nya pass! Igår testade jag "Cardio Party" innan gymmet och det var ett riktigt gosigt pass. Svettades som en gris när timmen var slut, men tänkte inte på att det var jobbigt för en sekund och var riktigt fylld på energi efter! Idag tänkte jag testa "Flat Abs Workout" (something I could live with..). Tror jag håller på att skaffa mig en liten extra dröm som Zumba-instruktör!

Resultat = motivation
2012-07-03 | 00:44:48

 
Köpte dessa shortsen förra sommaren och då satt dom t i g h t. Inte tänk på det förrens jag hade dom på gymmet igår när jag körde ben. Äntligen börjar det märkas! Det var precis det jag behövde för att hitta den där extra kicken och motivationen. Det har varit rirktigt jobbigt, framför allt psykiskt (lägg märke till hur länge sen det var jag bakade kladdkaka!!). Men helt ärligt. Om alla mina förebilder klarar det, så varför skulle inte jag. Känns som jag har tagit ett stort steg närmre min dröm denna veckan. Go Jossan!
 

Weekend
2012-07-01 | 21:36:12


Igår hade Funkykidz-jobbet evememang på Jonstorps marknad. HJÄLP vad jag saknar barnen! Vill köra igång nästa termin dirren! Vet inte vad det är, men det ger såå mycket att se barnen ha kul och bara dansa med hjärtat! Och att jag får vara en del av deras dansglädje.. Nästa termin ska jag få ha fler klasser och grupper med äldre barn, really can't wait!
 
Det var super soligt också = fulaste fulaste brännan. Min första bonnabränna, check! Men slapp iallafall gå omkring i den hemska björndräkten denna gången. Eloge till Belma som dränktes i sin egen svett haha!
Kvällen spenderades i Ekeby med min Fredrik. Fem månader nu and I couldn't be happier! Tiden går så fort!

RSS 2.0