Start BloggBilderVideor

Poohbear
2011-10-12 | 19:56:31

"Rabbit's clever," said Pooh thoughtfully.
"Yes," said Piglet, "Rabbit's clever."
"And he has Brain."
"Yes," said Piglet, "Rabbit has Brain."
There was a long silence.
"I suppose," said Pooh, "that that's why he never understands anything."

Pears
2011-10-09 | 11:23:12

Fick en liiten päronleverans från några vänners trädgård (typ en hel papperkasse full). Vad gör man? Bakar så klart! Hoho! Tog ledigt från allt pluggande idag och har stått i köket sen klockan åtta imorse. Bakning är bäst för humöret! 

Det blev päronmuffins och päronbröd. Päronmuffinsen är egentligen ett recept på honung&citron muffins som jag bara slängde ner lite päron i, bytade ut allt vetemjöl mot dinkel och havregryn. Heja nyttigt! Brödet var nyttigt från början, slänge bara ner massa rivet päron i smeten. MUMS blev det!

Contdown
2011-10-08 | 00:25:27


She is so cool

Thanks for making me a fighter
2011-10-06 | 06:21:32

Skrev precis ett jätte långt inlägg. Men sammanfattar det såhär istället: Being average sucks. Därför tänker jag inte låta någon tro att jag är det. Jag ska visa för dom hur fel dom har.

Makes me work a little bit harder
It makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
Makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter

Full rulle
2011-10-04 | 22:18:49

Spenderade hela förra veckan i Malmö. Musikalkonserter med Malmö symfoniorkester, jag och min fina klass körade bakom dom och två solister - Niklas Riesbeck (som jag tvingade posa brevid mig på bilden där hoho) och Sanna Johansson. Varit riktigt himla kul faktiskt! 7 förestälningar totalt, ganska lagom!
Annars, sjukt många saker att hålla i huvudet och ingen tid att tänka eller andas. Ibland blir jag arg och bara vill slå på saker när jag inser hur mycket jag måste göra. Men andra dagar, så känner jag mig så himla tacksam för allt jag får lov att göra! Det mesta är ju faktiskt fantastiskt roliga saker! Så ska verkligen inte klaga. Jag får fortfarande sjunga och dansa varje dag, har människor som jag vet älskar mig även om vi inte har tid att ses så ofta och jag har världens bästa familj. Dessutom har jag blivit bjuden på två kanelbullar idag, thi! Heja Kanelbullens dag!
/Josefine Sandquist live laugh love

RSS 2.0