Start BloggBilderVideor

I'm not that girl
2011-07-22 | 17:02:01

"Hands touch, eyes meet
Sudden silence, sudden heat
Hearts leap in a giddy whirl
He could be that boy
But I'm not that girl

Don't dream too far
Don't lose sight of who you are
Don't remember that rush of joy
He could be that boy
I'm not that girl"
 - I'm not that girl - Wicked


Trött brud!
2011-07-14 | 11:41:55



Hur ska jag orka göra något idag asså? Helt död. Har suttit i köket i en halvtimme nu och väntat på att kylskåpet ska öppna sig själv och laga frullis åt mig... Den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge, eller?
Usch, måste ta tag i dagen nu. Ska hinna träna, fixa tvätt, iväg ikväll (ska se Viva la Greta med mormor, wieee) och helst vara lite social med. Shalala jossan, gå och laga frullis nu!!!!!! ...... Nu alltså!.... Skärp dig, gå nu!!!!.....okejdå.

Don't rain on my parade
2011-07-13 | 00:21:00



"Don't tell me not to live, just sit and putter
Life's candy and the sun's a ball of butter
Don't bring around a cloud to rain on my parade

Don't tell me not to fly, I simply got to
If someone takes a spill, it's me and not you
Who told you you're allowed to rain on my parade"


- Barbra Streisand – Don't Rain On My Parade


So far so good
2011-07-12 | 01:24:21



Svettig och gosig med min proteinshake efter gymmet!

/ Josefine Sandquist live laugh love

Make your self
2011-07-11 | 00:22:45



Varit duktig för första gången på sommarlovet nu! Min kära bror hade laddat ner en app till iPaden med Nike-workout så vi låg och svettades på golvet tillsammans. Fanns massa olika som vi ska köra på kvällarna nu. Älskar att dom har Lea Michelle som spokesperson också (ytterligare än av mina idoler liksom)

Har massa träning att ta igen nu (har ju inte riiiiktigt följt tränigsschemat vi fick från school) så det blir gymmet first thing imorgon med brodern min igen, nike-workouts på kvällarna + Zumba sen när benhinneinflamationen är väck! Heja mig, I can do it!

/ Josefine Sandquist live laugh love

Vi kan gå genom eld
2011-07-07 | 12:56:39



Jag lyckades faila totalt på var enda tagning - därav det fruktanvärt undehållande ansiktsuttrycket! Som det står på beskrivningen "Not exactly our proudest moment, But after about 40 takes and a lot of laughter, it sounded like this."

Älskar förövrigt lele med Fisen!
/ Josefine Sandquist live laugh love

Lyckat!
2011-07-06 | 11:38:38



Cyklen ramlade igår, jag kanske var på den och det kanske var mitt fel höhö. Stukad hand(eller nått) och sönderskrapat ben, way to gooo Jossan! Sen benhinneinflamation sen innan på det. Men I'm happy, fatta skönt att slippa ha dåligt samvete över att jag inte tränar!? Jag får liksom inte! Woho!

Förövrigt har jag gått och blivit kär i Agnes garderob, hittade denna frukansvärt vackra saken igår. It makes me feel like some kind of princess (därav den töntiga posningen)!



/ Josefine Sandquist live laugh love

When you're smiling
2011-07-04 | 11:58:15



"When you're smiling, when you're smiling the whole world smiles with you
When you're laughing, when you're laughing that sun comes shining through

But when you're crying you bring on the rain
So stop your sighing, be happy again

Keep on smiling, cause when you're smiling the whole world smiles with you"

-
Frank Sinatra – When You're Smiling


She's back!
2011-07-04 | 09:46:13


Måste bara säga att jag är så fruktansvärt glad att Agnes, min fru - min B2, är back in Sweden! Svergie utan Agnes  i 10 månader hann bli rätt tomt asså, men nu är allt back in order och jag har spenderat varje dag med henne sen jag kom hem. LOVE her! Och visst, jag erkänner, I would've killed för att för ha gjort allt det hon har gjort i USA. Jag menar, Wicked på självaste Broadway - Universal Studios - LA - Las Vegas - Disney World - All shopping.. Och det är inte allt. Men jag är fett glad för hennes skull, och fett glad för min skull att hon är hemma igen ho ho ho.

Annars, livet i solen är underbart as usual.

/ Josefine Sandquist, live laugh love

Been away for a while now
2011-07-02 | 00:33:00




Varit borta från civilisationen nu i två veckor. Först underbara Valjeviken och NHR i 4 dagar, sen konfirmationsledare på Sörgården i 10. Det tog verkligen emot att sätta på datan när man kom hem igen.. Usch.. Så skööönt att vara utan! Men nu är man fast igen, haha.

Just a fun thought - Innan jag åkte till Vajle såg jag My Fair Lady hos mormor och då var jag heelt övertygad om att det var min nya favoritfilm. Nu ikväll var jag hemma hos pappa och såg Dirty Dancing och blev återigen heelt övertygad om att det är min nya favoritfilm. Sen kom jag på att det har varit samma sak med every musical or dancemovie I've ever seen. (Ganska töntigt av mig ändå haha! Men man blir ju så glaaaaad av alla!) Slutsatsen av denna övertrötta och flummiga tanke är då att det inte kan finnas något som heter "favorit" utan bara "den-som-råkar-vara-färskast-i-minnet-och-där-av-verka-bäst"...

/ Josefine Sandquist livin' laugin' lovin'

RSS 2.0