Start BloggBilderVideor

Tap those happy feet
2011-08-30 | 22:30:52

Lycklig och töntig! Fick mina steppskor idag och är helt överexcited!! Nu ska jag bara lära mig dansa på dom med... Haha!

Så här bra ska jag bli någon gång om 1100 år;


ÄNTLIGEN
2011-08-29 | 17:56:05

..har skolan börjat! Äntligen får jag dansa och sjunga på riktigt igen. Äntligen är det dags att kötta järnet igen. Äntligen får jag träffa mina muppar till klassfriends varje dag igen. Äntligen.

Första dagen idag gick galant, först info om revyn vi ska sätta upp till jul - tror det blir riktigt riktigt bra, sen såg vi dom nya ettornas redovisning på teatern. Tänk att man var så liten när man började ettan... Så fruktansvärt stor man kände sig! Så mycket som har hänt sen senaste skolstarten, vilket år det har varit! Wow..

Nu ska jag fortsätta le, packa min väska tills imorogon och se om balettdräkten fortfarande passar! Vi får la hoppas!
/Josefine Sandquist live laugh love

Malmöfestival
2011-08-25 | 21:40:06

Vi var frächast i Malmö igår, September dansade, vi pratade och skrattade och natten spenderades i Kävlinge. mmmm love ♥
/Josefine Sandquist live laugh love

Då kör vi!
2011-08-24 | 11:51:05

Då är det köttamalmö-dags!! Har dock tagit bort 70% av dansen, trots att det inte var så mycket från början, pga att det inte gick att fixa myggor/trådlösa myggor. Men det blir bra ändå såklart! Sjunga kan vi ju!
/Josefine Sandquist live laugh love

Happy Birthday to yah
2011-08-24 | 08:20:29


Fixade ett rosa litet kalas för min Agnes igår! Allt var rosa, den rosa pizzadegen var läskig att äta hahah! Men det var mysigt ändå! Är faktiskt riktigt kul att göra små saker för sina friends ibland (speciellt när allt är rosa), dom förgyller ju mitt liv varje dag av att bara finnas. Man borde göra sånt oftare!

Walking on sunshine
2011-08-22 | 21:52:08


Bilden är från igår, när jag försökte leka frisk med hjälp av 30 kilo smink. Funkade nästan! Typ hahah.. 
Imorgon ska jag också leka frisk, för då är det sista repet innan Malmö festivalen, and I'm not missing out on that om jag så har 50 graders feber.  Men trots att jag fortfarande är sjuk så är jag glad nu iaf(känns ovanligt nuförtiden hahah..). Sett Dreamgirls idag och så var solen här och hängde med mig ett tag. Det hjälper faktiskt mot detmesta! Heja goa musikaler! & Heja solen!

/Josefine Sandquist live laugh love

New day comming up
2011-08-22 | 12:07:23



Ändå ganska söt frukost! Nalle Puh är lätt en av mina stora kärlekar i livet, bara är så!
"Tubby, little shubby all stuffed with fluff"

Nu ska jag spendera även denna dagen i soffan, fått ställa in alla planer idag med. 
Meeeeeeeeeeeeeeeeen det är på bättringsvägen, hoppas jag.

/Josefine Sandquist live laugh love

Just me myself and I
2011-08-21 | 19:55:26


Film, tända ljus och en stor kopp cinematea! Allmänt alone-mys alltså! Var ute och gick en 10 minuters runda med Linnea idag, det är allt jag orkat med. Helt zombie! Vill bara bli frisk, nu nu nu nu nu! Har en fullbokat vecka comming-up och det finns ingen tid över alls för att vara sjuk längre. Suck. 

/Josefine Sandquist live laugh love

I was right
2011-08-20 | 22:07:53

Det blev som jag hade bestämt, idag är en jag-älskar-mig-själv-som-jag-är-och-är-riktigt-lyckligt-lottad dag! Ska nog bestämma att alla dagar ska vara så! Huvudet hatar mig fortfarande, och är fortfarande riktigt trött på att vara sick. MEN har köpt två klänningar för 20 kr styck idag, fikat och myst och sitter och kollar på Hairspray (som av någon anledning alltid får mig att må bäst) så jag är glad ändå!

"Sing it from the heart Sing it till you're nuts Singing out for the ones that'll hate your guts" - My Chemical Romance – SING

/Josefine Sandquist live laugh love

She is such an ispiration
2011-08-20 | 21:41:56

Heja henne! Äkta businesswoman who won't take no for an answer! Som dessutom är så fruktansvärt bra att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag borde lätt lyssna på henne mer! And so should you!

/Josefine Sandquist live laugh love

Baby keep smiling
2011-08-19 | 23:34:45


Ville bara påminna mig själv om hur jag ser när jag ler, kanske kommer ihåg hur man gör då! Höhö... Är så trött så jag inte vet var jag ska ta vägen nu. Tror jag har feber igen. Varför går jag inte och lägger mig? Det är ju livets stora fråga för tillfället. Förövrigt är det bajsväder, jag har megaont i huvudet och jag har en känns-som-jag-väger-300kg-och-begravt-mitt-självförtroende-under-jorden dag. Livet är på topp helt enkelt!

Och nu blir jag helt arg på mig själv för att jag klagar på livet och för att jag känner mig tjock. Jag älskar ju mitt liv, det är det bästa som finns.
Nu ska jag tvinga mig själv och sova. Desto fortare jag somnar - desto fortare blir det imorgon, och imorgon är en jag-älskar-mig-själv-som-jag-är-och-är-riktigt-lyckligt-lottad dag! För det bestämde jag nu!
Godnatt!

I've gotta be me
2011-08-18 | 12:20:00


Whether I'm right or whether I'm wrong
Whether I find a place in this world or never belong
I gotta be me, I've gotta be me
What else can I be but what I am

I want to live, not merely survive
And I won't give up this dream
Of life that keeps me alive
I gotta be me, I gotta be me
The dream that I see makes me what I am

That far-away prize, a world of success
Is waiting for me if I heed the call
I won't settle down, won't settle for less
As long as there's a chance that I can have it all

I'll go it alone, that's how it must be
I can't be right for somebody else
If I'm not right for me
I gotta be free, I've gotta be free
Daring to try, to do it or die
I've gotta be me


Onsdagsmys
2011-08-17 | 23:18:28

Räknas det som att unna sig, när man unnar sig varje dag?

Eh, ja! And it's totally okay!

/Josefine Sandquist live laugh love

There's a fire starting in my heart
2011-08-17 | 18:01:00

Ska snart springa ner till min finfina kör och repa lite. Snart dags för Malmöfestivalen juu! Tror det blir fett, som vanligt! Vi håller på med Roling in the deep nu, stämmorna Lisa gjort är sjukt coola så den kommer bli toppen! 

Hittade detta på Malmöfestivalens hemsida och blev helt glad;



/Josefine Sandquit live laugh love

Miss it
2011-08-16 | 23:03:35

Såg precis Step Up 3 med min bror, I've said it before and I'll say it again - I WANNA DANCE! Sjukt vad jag vill tillbaka till skolan nu. Bara singa och dansa och alla människor, waaah. Snälla school, Börja? NU?! Jättesnälla? Var och köpte nya pärmar och mappar och sånt dära idag. MEN fortfarande 2 veckor kvar. Tror jag blir lite galen. Därför får ni stå ut med lite bilder från mitt älskade LDMG;










/Josefine Sandquist live laugh love

Hold your dream
2011-08-16 | 07:11:32



Det är viktigt att ha mål
Det är viktigt att ha ambitioner
Det är viktigt att vilja något med sitt liv
Det är viktigt att drömma, punkt

Tack och hej!
/ Josefine Sandquist

Sickness
2011-08-15 | 01:24:14

Tänkte precis skriva ett inlägg om hur trött jag är på att vara sjuk. Har varit hängig och haft ont i huvudet i åratal, och nu har världens förkylning brutit ut. Men är jag trött på att vara sjuk egentligen? Asså, jag ligger i min soffa(alternativt min säng) kollar på bra saker som får mig att bli glad and that's it. Det är inte helt fel alltså. Idag tex fick jag min bror att både göra te och sen fixa thaifood till mig på kvällen, how awesome is that? Dessutom håller han mig sällskap nästan hela tiden så jag inte blir helt Miss Lonely! Nej, det är faktiskt banne mig skönt att vara sjuk ett tag. Är ju inte döende precis, så varför klaga? ALLTSÅ - Heja dunderförkylningar! ...ett tag iaf, när skolan börjar vill jag gärna ha tillbaka min energi.

/Josefine Sanduist live laugh love

josefinesandquist.com
2011-08-13 | 00:16:16

Från och med nu är The Official Josefine Sandquist Website (höhöh) up and running! Vill man in på bloggen nu dårå så skriver man bara smidigt in josefinesandquist.com i webläsaren, sen klickar man på blogg! Simple as that! Känner mig fett med cooooool.

Check it out sweeties!

Totally off
2011-08-12 | 22:27:24

... don't say it, jag vet. Men har aldrig sagt att jag är något vidare bra på det där med att blogga.

NU har jag ett liv igen. Har sett om hela säsong 2 av Glee och sett klart hela senaste säsongen av So you think you can dance. Har verkligen inte orkat göra nåågot annat, men ÅH så bra det är! Kanske inte borde avslöja vem som vann eftersom Sweden inte kommer visa finalen förens om några veckor, men det skiter jag i - WAY TO GO MELANIE!!

Asså åååh jag vill bara dansa, dansa, dansa och DANSA! Typ 3 veckor kvar tills skolan börjar, jag kommer ju gå under... 


 


RSS 2.0