Start BloggBilderVideor

So you think you can dance Season 8
2011-06-14 | 06:46:00



Gissa om jag kommer sitta klistad, kl 21.00 vid kanal5? FINALLY sänds den nya säsongen av So you think you can dance i Sweden! Som jag längtat! Nigel Lythgoe & Co. säger att dom hittat starkare dansare än förra säsongen. Är det ens möjligt? Robert, Billy, Lauren... dom var ju sheer perfection hela högen! Ska bli så himla kul att se! Super exited!

/ Josefine Sandquist livin' laughin' lovin'

Tragedy tomorrow, Comedy tonight
2011-06-11 | 08:54:39

Om några timmar är det prämiär, sen KÖTTAR VI hela helgen! Åh vad jag älskar min skola! Kan fortfarande inte fatta att jag verkligen får hålla på med det här varje dag. Det har gått så fort! Livet - slow down så jag hinner njuta!



/ Josefine Sandquist livin' laugin' lovin'

Journey
2011-06-09 | 20:36:41

"Who cares what happens when we get there, when the getting there has been so much fun?" - Will Schuester, Glee

Så kändes det när vi inte vann. Det var självklart för alla - producenten, publiken, juryn -  att vår kör var bäst och borde ha vunnit. Tråkigt röstningssystem när den kör som drar dit flest personer som röstar vinner, och inte den som faktiskt är bäst. Men det gör inget. Vi i kören har haft så fruktansvärt kul tillsammans och vi ska fortsätta sjunga ihop. Helsingborgsfestivalen och Malmöfestivalen är bokade so far, så får vi se om det blir mer!







/ Josefine Sandquist livin' laugin' lovin'

Kördraget - underbara TEAM LOUD
2011-06-02 | 10:55:03



Snart gäller det! Jag och min underbara kör TEAM LOUD ska vinna Kördraget i Helsingborg på lördag. Det är i alla fall planen. I vilken fall som helst ska det bli fruktansvärt roligt! Jag var med förra året med men detta året känns det helt annorlunda! Kören är så tight och .... underbar!

Igår gick vi omkring och uppträdde för alla som ville på gröningen och stan - hemlösa, människor på olika uteserveringar osv. Adrenalinkick Delux säger jag bara! Alla var fantastiska och man kände sig riktigt uppskattad! Har vi tur kommer dom och röstar på lördag! Idag blir det till att sjunga på Väla, sista uppträdet innan finalen!

Lördagen den 4:de juni, 17.00, Sundstorget, Helsingborg! Var där, eller var rektangulär!

/ Josefine Sandquist livin' laugin' lovin'


Bild från förra året, precis efter vi fick reda på att vi vunnit


...and along came Skånetrafiken
2011-06-01 | 06:49:36




Jag hade världens bästa dag igår, det var sun sun sun och jag hade sovmorgon! Sen hade vi första repet på scenen, mitt hjärta stannade någon sekund av happy-overload. Sen fick jag och matilda sluta en timme tidigare, för vi var klara i kostymförådet... *Vi kuuuutar för att hinna med 16.50 tåget... Och vad händer?.... *trumvirvel*.... Jo vi fastnar med tåget mellan Gunnesbo och Häljarp - I KNOW - in the middle of nowhere! Efter en halvtimme börjar jag och matilda tröttna.... Efter en timme är vi förbannade... Efter fyra timmar skrattar vi rumpan av oss när vi fortfarande sitter kvar på samma himla ödeställe! Men vad gör det om hundra år, när allting kommer kring! Har aldrig varit så glad att se Knutpunkten, haha!

/ Josefine Sandquist livin' laughin' lovin'

RSS 2.0