Start BloggBilderVideor

Oh and by the way...
2012-04-29 | 18:47:43


...I GOT THE PART!

RÅH/Ivan Selemba
2012-04-28 | 20:40:18

Spenderat dagen på Ivan Selembas salong tillsammans med min underbara Lisa. Hennes salong hade modeshow tillsammans med RÅH-butiken bredvid. Hon är såå duktig! Fler bilder (dom bra bilderna) hittar ni under "BILDER".

Nu ska jag mysa med Fredrik heela kvällen.
/Josefine Sandquist

Feelin' good
2012-04-26 | 22:29:18


Mys, snack och split på en morotsmuffin med min fina Becca innan jag drog till Helsingborg.


Glad och trött efter en lång dag.

Audition idag gick faktiskt riktigt bra. Får besked om två dagar senast, skönt att man slipper vänta länge haha! Men oavsett hur det går så har jag för första gången gjort en audition som jag känner att jag kan stå för - och det är viktigare än allt annat. Det kanske låter cheesy, men det är sant. Är inte den nervösa typen egentligen, men auditions är hemska för alla och man blir helt off i röst och kropp och allt. Men inte idag! Jag börjar kanske äntligen lära mig hantera det, heja! 

/Josefine Sandquist

Ready for it
2012-04-25 | 20:38:41

Tight schema, full rulle och kött till max - me like. Idag var min klass ute i skogen och röjde i regnkappor med deet slapp jag (underbart att ha läst naturkunskapskursen sen innan). Istället bokade jag en danssal på skolan och lekte, mycket bättre sätt att spendera skoldagen på if you ask me!

 

 

Dansat med barnkören, svettats på gymmet, myst framför Glee (bäst avsnitt), förbereder mig för Cabaret-audition imorgon.

Det är såhär det ska vara. Det är såhär jag vill leva.

/Josefine Sandquist


SYTYCD
2012-04-24 | 09:17:00

Saknar So you think you can dance, och längtar till säsong 9!


Monday
2012-04-23 | 22:08:45



Hur kan jag ha glömt hur mycket jag älskar mitt liv? Måndag morgon och jag har balettdräkten närmast kroppen, steppskorna och sångpärmen i väskan. Kan det bli bättre? Sen jag kom hem har jag försökt arbeta fram en koreografi till dansaudition på torsdag - spännande och roligt! Nu tar jag en tidig kväll och laddar för en lika underbar dag imorgon!

/Josefine Sandquist

Weekend
2012-04-22 | 23:08:50



Avslutar en perfekt helg på ett perfekt sätt. Hade en mysig fredagkväll på UG. En mysigare lördag med sista lektionen för terminen med mina söta danselever, första passet på gymmet helt själv, fika med fina tjejer och middag hos pappsen med Fredrik. Till sist en mysigast söndag med my loved one och fint långbad och cuality time med mig själv nu ikväll. Behövde verkligen denna helgen. 

/Josefine Sandquist

Idag är en ny dag
2012-04-20 | 13:04:37




Härliga bilder på två av mina favorit kvinnor


Ny dag. Nya krafter. Ny energi. Redo att våga, redo att satsa, redo att leva fullt ut.

Bollywood Work Out, stepp och fredagkväll står på schemat.

/Josefine Sandquist livin' laughin' lovin'


It's one of thoose days..
2012-04-19 | 19:03:41

...or week acctually! Ni vet där inget går som det ska bara. Inget funkar. När man tvivlar på varför man är där man är. När man är övertygad om att man aldrig kommer nå sina mål. När inget man gör eller är känns tillräckligt. Har försökt peppa mig själv hela dagen, men det har inte gått så bra (speciellt inte när man haft en audition att vara nervös för). Men tänkte jag kunde dela med mig lite av vad mina teachers säger som brukar peppa mig, så kanske någon annan blir peppad!

Do what you have to do to make it happen.

Tomorow is too late, do it today.

Do not cheat yourself by not doing your work. 

Take care of your body - that's what's going to pay you your rent.


För det är liksom dags att komma igång nu Josefine. Du vet vad du vill. Det är bara att kötta!

Truth
2012-04-17 | 15:13:00


It's good to be back
2012-04-16 | 21:09:08



/Josefine Sandquist livin' laugin' lovin'

Myssöndag - it's never too late
2012-04-15 | 20:15:12



Hittade detta under trappan utanför dörren idag.. "Kunde det skapas en mer - smörig räcker inte till - FLOTTIG film än denna! Såg den och tänkte att om någon uppskatttar den (eller avskyr den) så är det nog du snäckan.." Så började lappen! Så rätt du har och så bra du känner mig kära vän. Såg den och dog av kärlek till flottigheten! Kontentan var att det aldrig är för sent, och är det något jag tror på så är det det! Tack Elllibo!

Idag har jag chillaxat i sängen med Fredrik typ hela dagen. Finfrulle och mys. Med andra ord en sjukt good avslutning på lovet. Varit helt trött i brainet och kroppen så behöve verkligen denna dagen. Chilla är faktiskt riktigt underskattat - y'all should try it. Nu känner jag mig taggad och redo för verkligheten i skolan igen! Ska försöka få på mig antingen steppskorna eller balettskorna så jag inte är helt oförberedd för morgondagen. Känner jag mig själv rätt så blir det inte särskillt svårt - god how I've missed dancing!

/Josefine Sandquist livin laughin lovin

Step by step
2012-04-14 | 18:34:48

I won't let my spirit fail me
I won't let my spirit go
Until I get to my destination
I'm gonna take it slowly 'cause I'm making it mine

You know I'm taking it step by step
Bit by bit, stone by stone, brick by brick
Step by step, day by day, mile by mile
Go your own way




Stack till kyrkan för att öva lite inför Whitney-konsertern i sommar. Tänkte att det är helt värdelöst att öva hemma, när man kan dra dit på 5 minuter och utnyttja deras PA - sjukt mycket göttigare ljud! Det gick hur bra som helst idag. Jag ÄLSKAR att sjunga (ifall någon missat det..). Ju mer jag jobbar med låtarna och texterna, desto mer inspirerad av denna fantastiska kvinna blir jag! Hon är definitionen av sång. Det är verkligen en förlust.. Önskar verkligen att hon hade orkat ta bättre hand om sig själv, då hade hon garanterat varit kvar här.

/Josefine Sandquist live laugh love

Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany's
2012-04-12 | 13:16:00


Holly Golightly: Did I tell you how divinely and utterly happy I am?
Paul Varjak: Yes.


Holly Golightly: I'll never get used to anything. Anybody that does, they might as well be dead.

Amazing movie. Amazing woman.

HAPPY
2012-04-11 | 22:19:47



Bakade denna söta sak till min söta barnkör Happy, ååh dom gör mig verkligen sjukt happy! Eftersom jag är sjuk kunde jag inte vara där med dom när dom åt... Men Gerd, som leder dom i all sång (jag sköter bara dans och ev. teater), hälsade att dom hade skrikit när dom såg den! SÖTA UNGAR! Precis kommit hem från powerwalk som slutade hos just Gerd lite spontant, hon är allt underbar hon med. Massa stora planer på gång nu, iiih! 

Nu kommer snart min man hem från jobbet.. (HAHA var bara tvungen att skriva så, men det är lite sant..)

/Josefine Sandquist live laugh love

Sing it for the world
2012-04-11 | 11:53:00



Sing it for the boys, sing it for the girls
Every time you that you lose it sing it for the world
Sing it from the heart
Sing it till you’re nuts
Sing it out for the words that’ll hate your guts
Sing it for the death
Sing it for the blood
Sing about everyone that you left behind
Sing it for the world
Sing it for the world

 

/Josefine Sandquist live laugh love


Wallmans salonger
2012-04-10 | 17:55:07

Var på Wallmans salonger och njööt! Yeah I could totaly live with working there! Så svårt är det ju faktiskt inte, kan dom så kan jag!

This is what I've been up too
2012-04-10 | 17:42:27

Som ni ser gick det ju sådäär med dom välkända "nya tagen", knappt hälften med på bilden av vad jag ätit! Lovet började duktigt, har indirekt skaffat det där gymkortet och så vidare... Sen blev det påsk och sen blev jag sjuk! Någonstans där sket det sig. Men jag är nöjd med lovet ändå. Fått vakna nästan varje morgon bredvid Fredrik, umgåtts massor med min bror och faktiskt nästan hunnit träffa alla! Nu är alla helsingborgares lov slut - men mitt fortsätter en vecka till! Woho! Det ska jag njuta av!!

/Josefine Sandquist live laugh love

Busy life
2012-04-02 | 10:26:25

Haft ett par riktigt tighta dagar nu, streeeeeessigt men alltid roligt eftersom man hinner med så mycket! Jobbat massor, sprungit massor, sjunigt massor, skrattat massor och ätit massor. Och nu .....*trumvirvel*.....PÅSKLOV woho! Ska verkligen försöka vara duktig under lovet och jobba ikapp allt jag har och ta igen. Ska också försöka komma igång med träningen på riktigt nu när Hampus är hemma. (Måste bara berätta detta, har suttit och skrivit historiaarbete i 2,5 h nu och är jätte sällskapssjuk - igår när jag skulle träna med min kära bror så var han inte där när jag kom. Så Aziz, som har gymmet, satte igång mig lite sålänge. Efter inte mer än två minuter sticker han ut huvudet ur sitt rum - "Det finns kaffe och kaka här inne, om du vill..." och det kan man ju inte säga nej till? Så gårdagensträning resulterade i en lång fika istället, ändå bra....) Jag kommer dock inte vara så duktig ikväll när jag ska på "kakkalas" hos Sofia, hon råkade baka för mycket och jag står gladerligen till hennes tjänst! 

Detta var dagens meninslösa inlägg, ha det good i solen/snön - vädret kan ju inte riktigt bestämma sig!

RSS 2.0