Start BloggBilderVideor

West Side Story
2012-01-28 | 21:30:56



Idag har jag varit med min bästa pappa i Göteborg och shoppat, ätit, myst, sett West Side Story och pratat. Couldn't have been any better! Om musikalen tar jag pappas kommentar: "3 timmar av människor som ger sitt allt på scen. Finns inget bättre än att se engagerade människor", och sen lägger jag till: I wanna be up there so bad!
Om shoppningen säger jag TACK pappa! Jag bloggar inte om kläder så blir inga bilder, men åh så fint! Om dagen i allmänhet säger jag simply kärlek.

There's a time for us,
Some day a time for us,
Time together with time to spare,
Time to look, time to care

Almost There
2012-01-26 | 20:00:16





I know exactly where I'm going
Getting closer and closer everyday

And I'm almost there, I'm almost there
Tack för idag livet, det går bra nu.

Dancedirect.com
2012-01-25 | 21:58:20





Detta är några av de gosiga kläderna som är på väg hem till mig från UK as we speak! Åh vad jag längtar tills paketet kommer! 10 plagg, hehe.. Ser ni så fina dom är? Ser ni balettdräkten ellåååår? Aaaaaaaaah! Ville bara säga det, tihi!

Livet är stessigt, livet är bäst. PUSS mina fina!




Funkykidz
2012-01-22 | 23:34:15

Heej People!!

Detta är så sjukt! I onsdagsnatt mailade jag mitt CV till en dansskola som sökte instruktörer. På torsdag eftermiddag ringer dom och undrar om jag kan komma på utbildning nu i helgen, en halvtimme senare får jag anställningsbevis och jag har spenderat hela helgen i Malmö på utbildning. Nu är jag färdigutbildad Funkykidz-intrsuktör. Galet!! Var inte alls beredd på att detta skulle hända så snabbt. Jag börjar jobba om två veckor, med riktiga barn och får riktiga pengar.. Det har inte riktigt sunkit in än alltså. 

Det har varit superjkul dock. Det är en helt annan grej att dansa och att dansa så att småbarn kan följa. Helt annan dansteknik, inlevelse och allt! Lärt mig massor, ser verkligen fram till det här!


Helgen i övrigt har också varit helt amazing. Fredagsmyset var på topp och lördagsgodiset kom i form av Nötknäpparen på Konserthuset, TACK moder! Är verkligen taggad för en ny vecka i school nu. Åh! Heja livet!



/Josefine Sandquist live laugh love

I won't give up on us
2012-01-15 | 15:51:51



Har ni hört denna? Den är myyyyysig, ska lyssna på den hela kvällen. Kolla på videon you guys, den är också sjukt mysig! 


Jag har förresten skaffat en smartphone! Woho! Känns som jag var sist i världen med det, men ändå. Har nu mera en söt liten Samsung Galaxy Mini! Men måste erkänna att jag saknar min älskade sprukna Sony, men den passerade någon slags gräns efter att ha blivit tappad 1 000 000 gånger. Fick Spotify Premiuuuum i den nya också, det väger TUGNT! 

Detta känns som ett ganska meningslöst inlägg, men skitsamma. Är trött mehe. Ska nog lägga mig nu så jag orkar dagen imorgon (stepp + sångrepetoar + balett = ♥ ) i världens bästa school. Eller, först ska jag sno en kaka ur frysen....

Taggad vs. Zombie
2012-01-14 | 08:51:56



Fred Astair när han är som bäst - bara för att vi har börjat med stepp i skolan nu! Kan ju drömma om att någonsin bli ens i närheten, men ändå!
Jag är sååå taggad på skolan, men har sååå lite energi kvar nu. Hur ska detta gå, knappt börjat terminen ju? Haha.. har iallafall energi när jag är där så då kan jag kolappsa när jag kommer hem (för att sen sitta uppe hela nätterna och koreografera och fixa med låtar and so on, and so on..). Men det är helt sjukt vad jag älskar mitt liv. Everybody should get to live it!

Vill visa er hur kul jag har, så ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran i veckan och dokumentera lite, haha! Men nu ska jag tillåta mig själv att dö lite i soffan. Måste titta ifatt lite avsnitt av Glee, nu är säsongen igång igen nämlish!

Måste bara...
2012-01-12 | 19:02:02

..tipsa om ett program som gick på SVT igår, Med hjärtat som insats. Peter Jöback (jag vet att alla inte älskar honom, men det är lätt sevärt ändå) åkte till New York för att utvekla sig som artist. Träffade sjukt spännande människor och gjorde massa awesome. Han kommer åka till Berlin och Paris med! In på SVT play och kolla, eller kolla nästa vecka - ons kl. 21.00

"Peter Jöback ger sig ut på en resa i sina idolers fotspår, till New York, Paris och Berlin. Vad är hemligheten bakom Frank Sinatra, Edith Piaf och Charles Aznavours enorma berömmelse? Hur blir man en riktig entertainer, och hur ska Peter få sin egen trassliga bakgrund att höras i rösten? I tre heltimmar utmanar Peter sig själv och sina drömmar, och en personlig resa i musikhistorien.

I första avsnittet åker Peter till New York för att spela med Sinatras musiker och prata minnen med hans barnbarn A J Lambert. Peter är en artist med mycket stort kontrollbehov. Ikväll släpper han på det rejält. Han ska uppföra en helt nyskriven låt på legendariska jazzklubben Birdland där stjärnor som Miles Davis, Billie Holiday och Liza Minelli uppträtt genom åren. Låten är specialskriven för Peter av den svenske musikern Andreas Mattsson och han får den bara timmar före framträdandet. Hur ska det gå? I publiken på Birdland sitter dessutom flera av Peters stora idoler.
"

Back in school
2012-01-12 | 07:01:35

Nu är det torsdag, vilket innebär att jag snart har gått hela första veckan i school! IT'S GREAT TO BE BACK!! Allt är redan i full gång. Det största just nu är att vår ensamblegrupp(vi som sjöng Hide and Seek om ni kommer ihåg den videon) ska sätta upp en 30 min lång version av........... *trumvirvel*..........CHIGAGO! Är jag lycklig eller är jag lycklig? Idag ska det bestämmas roller, aaah! Idag ska vi också börja med vårat nummer till sommarshowen, längtar till att se vad som är bestämt!

Tänkte att det kunde vara kul att visa er mitt schema! Det är ganska långa dagar, inte onsdag kanske haha, men dom är fyllda med goooooood stuff alltså! Idag ska jag tillexempel BARA sjunga och dansa.. bäst school! Hoppas ni får en jätte bra nästan-fredag!

/Josefine Sandquist live laugh love

End of 2011. Start of 2012!
2012-01-06 | 00:35:40

NI är sötast i världen! Jag har inte skrivit här sen innan jul och ni klickar ändå in lika ofta ändå! Åh vad jag blev glad när jag loggade in och såg det!! Tänkte skriva ett SUPER långt inlägg nu, kände att det var dags! Hinner ju hända en del! 



Bilden är från julafton! Fick fira med ALLA i år, underbarast ever! Fick massa fina saker, ska till exempel till Göteborg med pappa och se West Side Story på Göteborgs Operan, längtar!! Men det finaste var lätt att träffa mina finaste släktingar, jag hjärtar dom alla så sjukt mycket. Är riktigt lyckligt lottad att ha en så underbar släkt. 



Nyår firades här hemma, med min bästa Daniel! 2011 var ett av de absolut bästa åren i mitt liv. Bästa beslutet någonsin var att byta till Dans o Musikal! Det har hjälpt mig att växa så otroligt mycket i mig själv. Jag lärde mig att jag kan ta beslut på egen hand och inte behöver rätta mig efter vad andra tycker och tänker, att man inte behöver göra alla andra nöjda och vara "duktig flicka" - plus otrolig utveckling i mitt självförtoende på scen och i sången och dansen! Dessutom fick jag vänner för livet, sådär på köpet! Det har hänt en massa annat under året med, men sammanfattningsvis så var det ett helt fantastiskt år! 2012 blir nog minst lika bra, love life!



Min födelsedag firades här hemma med mina favoriter! Det var helt perfekt, vet faktsikt inte riktigt hur jag ska förklara det.. Tror jag sammanfattar dagen som KÄRLEK.



Detta är bilder från mitt och Sofias mys, vet inte varför det alltid slutar med stämmor och ukulele! Men jag älskar det! Denna gången blev det ingen färdig video dock, men det är kanske mest vi själva som bryr oss haha! I vilket fall som helst är jag såå lycklig att hon är i mitt liv. PUSS på henne!


Har även hunnit med en himla massa annat på lovet! Lisa, Linnea, Kusiner, Bror osv osv. Förlåt om jag upprepar mig, men kan inte fatta så många fina jag har i mitt liv! Jag älskar er alla och tack för att ni förgyller min vardag! 
Är riktigt nöjd med lovet och är nu riktigt taggad på skolstart på måndag! MEN fyra lovdagar kvar, och dom ska även dom bli fantastiska! Hoppas verkligen att ni också fick ett bra slut på 2011 och en bra start på 2012, och åter igen - tack för att ni fortsätter klicka in här, nu ska det bli som vanligt här igen! PUSS

RSS 2.0