Start BloggBilderVideor

I make lists in my sleep
2012-02-23 | 21:38:41

När det är rörigt i huvudet - make a list! Gjort tuusen listor theese last couple of days. På papper - så man verkligen får en överblick. Tip of the day!



Borås
2012-02-22 | 00:09:48

Ändå gött att man kan åka bort ett par dagar och bara chilla gärnet. Ändå gött att resan hit, med min fel tripp inkluderad, kostade 30 spänn. Ändå gött att i fyra dagar finns det inget som heter stress, krav eller prestationsångest. Ändå gött att jag kan göra precis ingenting, äta vad jag vill, sova när jag vill. Ändå gött att min bror finns. Nu ska vi käka väldens godaste kladdis!


Förresten köpt 100 par ear cuffs. Me like.

/Josefine Sandquist

Alla hjärtans
2012-02-14 | 23:57:46



Hittar detta i uppehållsrummet i school, sötast klass or what? Älskar dom så himla mycket, åh! Gått med dom i ganska exakt ett år nu, känns som en evighet och en sekund at once. KÄRLEK!

Resten av dagen har såklart spenderats med min pojke, kladdkaka och kaffe. Bäst! Jag gillar alla hjärtans dag, är väll allmänt en stor sucker för alla högtider haha! Men det ääär ju så mysigt! Fortfarande några minuter kvar på dagen, ska säga till några till att jag älskar dom - viktigt! 

Hoppas ni hade en goood alla hjärtans dag! Lots of love!



You can't stop the beat
2012-02-12 | 22:14:33

Jag, Josefine Sandquist, har världen bästa bästavän, Sofia Dietrichson. Yes, I do. Har spenderat dagen med denne busunge i Malmö med 10 kurvert med presenter; Biljetter till Hairspray, till Tingsek, Gleeparfym och sötast choklad just to name a few. Frågar mig om och om igen vad jag har gjort för att förtjäna en sån som hon!

Livet är som bäst nu! Spenderat tid med mina favvisar, är lite extra taggad på dansen och sången, har haft bäst dag och bäst helg och har bestämt en trip till min favorit, Hampedamp, i Borås samt en trip med min andra favorit, Sofia, till Göteborg för att titta på en tredje favorits tävling, Lisa Höfling. Inte mycket som skulle kunna vara bättre faktikst! Dessutom är det stepp imorgon, tihi!

Men viktigast, har börjat röra på allvar in my brain. Börjat ta hand om saker som skulle tagigts om hand om för längesen. För det är först när man har koll på sitt eget bagage som man kan förstå sig på andras, tror jag stenhårt på. Har bra dagar som idag och dåliga dagar när jag bara ligger i min säng och äter choklad, men man får lov att ha båda!



"Fredskonsten är oslagbar, för i den kämpar ingen mot någon annan, man kämpar bara mot sig själv. Besegra dig själv och du kommer besegra världen."

/Josefine Sandquist live laugh love

RSS 2.0