Start BloggBilderVideor

Messure your life in love
2011-09-27 | 06:44:23


I can't control
My destinyI trust my soul
My only goal is just
To be
There's only now
There's only here
Give in to love
Or live in fear
No other path
No other way
No day but today...

Nu mår jag bra
2011-09-25 | 18:44:57

Vaknade imorse och mådde riktigt illa, sovit dåligt and so on and so on. Vad gör man? Sätter på en dansfilm. Hur mycket lättare blev livet att leva då? Helt sjukt så mycket bättre det kan få mig att må. Alltid.
Idag blev det Whatever Lola Wants, tjej som drömmer om att bli dansare och åker till Egypten för att följa sin dröm och hej och hå så är hon värsta kändisen. Snipp snapp slut och så var sagan slut. Åh, vad jag älskar när det är så patetiskt, naivt och enkelt. Man slängs in i någonslags drömvärld där alla vågar göra sånt som man själv aldrig vågar, och det blir alltid så himla bra i slutet. Och efter filmen går man omkring med känslan av att man själv vågar, vågar göra allt det där man egentligen är för rädd för att göra. Det är det bästa som finns. Heja töntiga, lyckliga slut!

Make up your mind to have no regrets
Recline yourself, resign yourself, you're through
I always get what I aim for
And your heart'n soul is what I came for

Whatever Lola wants
Lola gets
/Josefine Sandquist, live laugh love

"right here is where you start paying... in sweat"
2011-09-24 | 08:12:32

True words där! Igår på jazzen såg jag verkligen svettdroppar rinna på mina armar, såg min egen svett på golvet. Mmmmm så fräscht, hahah! MEN då tänkte jag på Fame och världens bästa citat. Man blir bättre ju mer man kämpar - ju mer man svettas höhö. För första gången i mitt liv så är svett något riktigt bra, sick.

Jag är riktigt glad nu. Torsdags gick toppen, men både audition och kören. Igår var helt underbar på jazzen och individuella sången gick också riktigt himla bra för första gången sen vi började efter sommaren. Jag går verkligen på världens bästa skola, trots att jag knappt kan röra mig av alla hemsk träningsvärk all the time.

Nu ska jag ha lördag, hoppas alla chillar och is taking care.

/Josefine Sandquist live laugh love

Nervs
2011-09-22 | 06:49:41

Sitter och laddar för audition till revyn vi ska göra med skolan nu. Vet inte varför jag är nervös, brukar inte bli det så ofta längre. Men det är sjukt viktigt att man gör ett bra intryck, det är bara lärare som aldrig hört mig sjunga innan. Så man måste verkligen visa det bästa man kan.
Och jag måste erkänna att jag är sjuuukt nervös inför ikväll också. Ska leda en kör för första gången själv. Deras körledare är sjukskriven några månader nu, så jag ska "ta hand om dom" så länge. Jätte läskigt men fruktansvärt kul samtid
Lalala, det kommer gå bra.
/Josefine Sandquist live laugh love

I was here
2011-09-22 | 06:36:52


I want to say I lived each day, until I die
And know that I meant something in, somebody's life
The hearts I have touched, will be the proof that I leave
That I made a difference, and this world will see
I was here

I just want them to know
That I gave my all, did my best
Brought someone to hapiness
Left this world a little better just because

I was here
I lived, I loved
I was here
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I was here

Borås
2011-09-19 | 21:35:28

Spenderat helgen hos Storebror i Borås! Skönt att se att han lever även om han inte bor med mig längre, och skönt att inte sakna honom ett tag! Känner mig som världens töntigaste lillasyster, haha... Men så är det! Vet att han saknar mig med!
Nu är jag så trött så jag knappt vet vem jag är, så ska hit the bed. Det är långa dagar hela veckan nu, so I'll need the energy. Bla bla bla. Trött. Hej.
/Josefine Sandquist live laugh love

I Smile - Kirk Franklin
2011-09-16 | 06:11:14


Bäst låt, bäst text. Går inte att inte le till denna.
/Josefine Sandquist live laugh love

Live Laugh Love
2011-09-16 | 06:07:43

Idag kan jag smajla utan att någon smittar mig. Får dansa och sjunga idag med sen sticker jag till BORÅS JAO!! Ska upp till min brorie och chillie-dilla hela helgen, shoppa kanske och baka kladdkaka till honom. It's gonna be great! Så kanske jag hittar lite ny energi till nästa vecka.
Dessutom har jag fått världens snyggaste nya dator.
Livet är ju så bra. Varför blir jag för upptagen med att vara trött för att komma ihåg det så ofta? Jag borde ju vara glad hela tiden - har världens bästa family, världens bästa friends och världens bästa school. Ny dag, nya tag. Always remember to live, laugh and love Jossan!
/Josefine Sandquist live laugh love

SMAJL
2011-09-12 | 18:42:39

Trött. Mat. Trött. Mat. Trött. Mat. That's pretty much allt som händer i min hjärna just nu. Ska jag orka räkna några tal och plugga lite på dom gamla grekerna? Nej, tror jag tar en macka till istället. Så får vi se vad som händer. Kommer antagligen ta en till efter det, och en till efter det.


Leende smittar, så letade upp några på Google som får smitta mig, hoppas dom smittar någon annan som är trött och har bajs i hjärnan. Nu måste jag ha mer mat.
/Josefine Sandquist live laugh love

Les Mis, böl och sånt
2011-09-11 | 21:07:57

Var sjukt peppade på Les Misèrables i fredags! Skolan var bjuden på en liten preview, första publikrepet! SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ bra, wow! Inte ett öga varde torrt! Fruktansvärt kul att se våra fina treor på scen också. Blir helt stolt i hela hjärtat när jag tänker på att jag går på samma school som dom! Les Mis på Malmö Opera är ingen småsak liksom! Jag längtar till scenen, jag längtar ut i världen! Men först och främst längtar jag efter dansen imorgon, mmmmmmmm.
Annars, inspark för ettorna igår, underbar lovsång imorse och mysig middag i hamnen nu ikväll. Har en sjukt pms-ig böl-helg, bara trycker i mig choklad och gråter för att livet är så fint hela tiden. Så cool är jag för tillfället! Men hey, love life. Nu ska jag typ.... lägga mig och sova.
/Josefine Sandquist live laugh love

It's a beautiful day
2011-09-07 | 18:55:16

Är helt lycklig i hela mig just nu! Dansat maaaaaassooooooor, smilat maaaaaaaaaaaaasssssooor och allmänt diggat sönder dagen! Måste komma ihåg den här känslan när jag har träningsvärk i alla muskler imorgon igen eller bara allmänt känner mig sämst möhö...

Snart ska jag kleta chokladmask i huvudet igen (så sjukt skönt!) men först ska jag ut och gå i solen(!!) med mams. Mmmmm, livet är faktiskt väldigt bra!

Allmänt snygg bild som gör mig om möjligt ännu gladare!

/Josefine Sandquist live laugh love

Let the sunshine in
2011-09-06 | 18:46:31

Solsken och lite (mycket) kärlek. Det är vad man behöver just nu. Alla, tror jag. Hösten is getting to us aaaall. Trötta, slitna, hängiga, frusna. Lätt att vi glömmer bort att solen skiner även bakom molnen, i alla fall glömmer jag det ibland! Men man får faktiskt vara trött och seg ibland med... Jag tänker tillåta mig själv att vara det ett tag till och ge mig själv och my people massor av kärlek, så får jag ta tag i livet sen!
/Josefine Sandquist live laugh love

Jesus Heart Me
2011-09-04 | 10:47:21

Ibland är det rätt gött att bli påmind om det.

Var på en kind of föreläsning med Jonas Helgesson igårkväll. Om ni inte vet vem han är, kolla upp honom! Han är författare, föreläsare, stand up-komiker och en så himla skön kille! Han lever med en cp-skada och föreläser med underbar humor om handikappet, fördommar, motivation och det som träffade mig mest, hans syn på livet - "njut av livet, det går inte i repris på svt 24", att man måste kämpa - "om livet brottas med dig, brotta tillbaka". Ta inga genvägar i livet, ta den långa svåra vägen! Det är den som får oss att växa. Alla vet att man måste träna sina muskler för att bli stark, samma sak gäller livet. Det går inte att fuska, då kommer man ingenstans.

Han pratade också om att man inte ska förminska livet till att vara duktig, förminska livet till en plikt, förminska livet till att tävla. Det träffade mig rakt i hjärtat. Vi gör det så ofta. Allt livet handlar om att man ska vara bra på det och det, vara duktigare än den och den. SÅ fel!! Livet är en gåva, vi är bra precis så som vi är! Tänk så hade hans liv bara gått ut på att tävla med alla andra, och försöka vara lika bra som "friska" på allt. Han hade ju aldrig lyckats med det, skulle han då aldrig få känna sig bra eller lyckad? Istället för att se att det just han kan och är bra på kan ingen annan! Det du kan och är bra på kan ingen annan och det jag kan och är bra på kan ingen annan. Tillsammans kompleterar vi varandra, allas talanger behövs och är unika. Vi är inga måndagsexemplar, ingen slump och inga misstag. Det finns en tanke med att just du och just jag finns precis så som vi är. Gud gör inga misstag, han skapade oss så här för att han ville det! Jag vägrar acceptera att jag skulle vara en slump eller ett misstag. Jag är älskad för den jag är, finns det något bättre?

I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way
Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, babyI was born this way

/Josefine Sandquist live laugh love

Auf Wiedersehen
2011-09-04 | 09:09:05

Sjöng för antagligen sista gången med Team Loud igår. Wow vad kul det har varit! Men det är fokus på annat för alla som gäller nu. Kanske tar upp det igen i vår eller något, men vi får se. Jag är sjukt tacksam för att ha fått sjunga mer er, in my ♥ always. Det känns ändå bra att lägga ner, vi kommer ju träffas och sjunga en massa ändå! PUSS
/Josefine Sanquist live laugh love

Happy days are here again
2011-09-03 | 07:49:29

Hade en riktig musikal-nörd kväll med Jonna igår, åååh så mysigt! Bara snacka nördsnack och sjunga och waaah!

Vi tjockade oss jäätte mycket! Nu fick ugnen ha sin efterlängtade dejt med kladdkakan igen. Dom tycker ju om varandra så mycket! Även om dom egentligen inte är bra för varandra, så har deras övermänniskor (jag och Jonna) köttat sönder kroppen hela veckan och orkade därför helt enkelt inte stå emot! (Dans varje dag är hur underbart som helst, men ajjj vad det känns i kroppen! Jag kommer vara Schwarzenegger lagom till sommaren 2012 om tvåan fortsätter såhär...)

Sitter här och är helt snurrig i hjärnan. Funderar på att gå ut en runda innan Jonna vaknar. Hm, det ska jag nog göra. Då kanske min hjärna vaknar och kan formulera bra meningar igen!
/Josefine Sandquist live laugh love

Torsdagsmys
2011-09-01 | 21:29:09



Man är så vacker med chokladgegga i ansiktet, men det är så mysigt att pyssla om sig själv såhär en vardagskväll när man har träningsvärk överallt och är allmänt slut. Lite helg i förtid liksom! Fick ett sjukt bak-begär med ikväll, så nu luktar det mumma i köket. Å för en gångs skull är det inte kladdkaka/kladdkakemuffins i ugnen, nope... Är duktig och gör muslibars som jag ska ha och käka när jag inte klarar av mitt sötsug längre!
Heja nyttigt!


/Josefine Sandquist live laugh love>

RSS 2.0