Start BloggBilderVideor

Måste bara...
2012-01-12 | 19:02:02

..tipsa om ett program som gick på SVT igår, Med hjärtat som insats. Peter Jöback (jag vet att alla inte älskar honom, men det är lätt sevärt ändå) åkte till New York för att utvekla sig som artist. Träffade sjukt spännande människor och gjorde massa awesome. Han kommer åka till Berlin och Paris med! In på SVT play och kolla, eller kolla nästa vecka - ons kl. 21.00

"Peter Jöback ger sig ut på en resa i sina idolers fotspår, till New York, Paris och Berlin. Vad är hemligheten bakom Frank Sinatra, Edith Piaf och Charles Aznavours enorma berömmelse? Hur blir man en riktig entertainer, och hur ska Peter få sin egen trassliga bakgrund att höras i rösten? I tre heltimmar utmanar Peter sig själv och sina drömmar, och en personlig resa i musikhistorien.

I första avsnittet åker Peter till New York för att spela med Sinatras musiker och prata minnen med hans barnbarn A J Lambert. Peter är en artist med mycket stort kontrollbehov. Ikväll släpper han på det rejält. Han ska uppföra en helt nyskriven låt på legendariska jazzklubben Birdland där stjärnor som Miles Davis, Billie Holiday och Liza Minelli uppträtt genom åren. Låten är specialskriven för Peter av den svenske musikern Andreas Mattsson och han får den bara timmar före framträdandet. Hur ska det gå? I publiken på Birdland sitter dessutom flera av Peters stora idoler.
"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
entrybodytag:if test=image