Start BloggBilderVideor

Last show is over
2012-10-14 | 15:21:49



Lite backstage bilder från sista föreställningarna igår.. Blev utnämnd på vår interna efterfest("Oscarsgala") till Årets Prinsessa, där av tiaran, och Årets Optimist, där av pistolen(!?) hahah... Fina priser! 
 
Vi körde två fantastiska föreställningar, maxade sista som bara den! Sen var det efterfest på The Tivoli med bästa gänget och min bror&Co. Bäst kväll. Ska dit ner om någon timme igen och rigga ner, städa och sånt. Jobbat så intensivt med detta att det redan känns heelt tomt.. Kommer vara skitjobbigt att packa ihop allting.. 

Kommer sakna hela ensamblen(you're the best, love you!), Albin - Cabaretpappan, scenen, mina klänningar, sminket, publiken, you name it.. Tur att jag har massa nya roliga projekt på gång att spendera tid och kärlek på, så att det inte känns aalldeles för tomt! 

Sist, en slängkyss till alla som varit och kollat, love you - ni har varit världens finaste publik!! Era reaktioner och glada miner är målet och hela kärnan till varför vi alla älskar att stå på den scenen framför er. Ni är bäst! Ingen Cabaret utan er ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
entrybodytag:if test=image